IMATGE CORPORATIVA

Logotip

Cartell mut

Banner

SECTOR PRIMARI, MODEL ALIMENTARI I MALBARATAMENT

Guia “comprar a pagès”

Crisi alimentària

L’autoproveïment d’aliments a Catalunya

Consumir a prop o consumir lluny (Engràcia Valls)

RECURSOS PER A L’HOSTALERIA

El valor d’un plat de peix (Anna Bozzano i Giuliani Petroni)

Aprofitem el menjar. Guia per a la reducció del malbaratament en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering

Tu Cocina. Abra los ojos ante los desperdicios. Guies, models d’escandalls, etc

Malbaratament per tipus d’aliment

Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament del menjar en la restauració i comerç minorista

Néixer per ser brossa (Paco Muñoz)

Bones pràctiques en els serveis de càtering

La cuina escolar sostenible

Receptari DE VAT al Mercat (peix)

Malbaratament i restauració (presentació Prezzi)

Reduïm el malbaratament al nostre negoci (Martí Garcia)

CUINA D’APROFITAMENT

Receptes

Receptari de recapte (Ajuntament de Rubí)

Anuncis